30. september

Alehouse Sessions | Barokksolistene | Ølsmaking med Lom bryggeri

«En konsert man ikke kan unngå å bli sjarmert av»
– Aftenposten

Barokksolistene er eit verdskjent ensemble, som haustar toppkarakter frå store avisar uansett kor dei befinn seg – og i kveld spelar dei opp i kulturlåven på Rudi Gard!

Med mottoet «It´s just old pop music» skal Bjarte Eike og hans brave menn framføre Alehouse Session som tek oss gjennom blant anna Purcell, engelske sjøvisar og skandinavisk folkemusikk i eit frodig sceneshow. Herleg folkeleg kvalitetsmusikk med humor og snert.

Alehouse Sessions har vorte hylla som «uimotståelege» [The Times], «superbra» [The Scotsman] og «fabelaktig uhemma» [The Guardian].

Bjarte Eike går i detalj om hva som gjør Alehouse Sessions spesielle:

«Signaturen til prosjektet er samspillet på scenen mellom spillere og publikum. Hvis det må settes inn i en historisk kontekst, henter prosjektet sin inspirasjon fra det shakespeariske teateret der det var en direkte kommunikasjon mellom scene og sal som gikk mellom historien som ble fortalt og hendelser som skjedde i salen»

I forkant av konserten blir det oppvarming og ølsmaking ved Olav Grjotheim og Lomb bryggeri. Dette må bli ein kveld for minnebøkene og bygdekrønikene!

Pris: 490,- for både Alehouse og ølsmaking – smått historisk tilbod det og!