Rudi Gard | Sør-Fron

På stemningsfullle Rudi Gard dyrkes gode kulturopplevelser. Med utsyn over eventyrlege Gudbrandsdalen kan du etter velkomsten i et intimt og innbygdende gårdstun varme opp til konserten med et betre måltid servert ved langbordet i «fjøset». Selve konsertlokalet ligger i den nybygde låven, med sitteplasser i to etasjer og takhøyde for de fleste kulturuttrykk.

Velkommen til gards!

 

Adresse:
Rudivegen 40
2647 Sør-Fron

Nina og Øystein Rudi

Ekteparet på Rudi har gjort det til sin livsoppgave å by på store kulturopplevelser med egen gård midt i Gudbrandsdalen som arena. Topp artister som begeistrer. Det beste i et moderne og tradisjonsrikt dalføre. Makeløse kjøttkaker fra Skjåk. Flott ungdom som tar i mot deg. Musikk som gir deg påfyll og løft. Omgivelser som kan ta pusten fra deg – både ute og inne. Alt dette er en del av totalopplevelsen Rudi Gard – som i 2017 ble tildelt Fakkelprisen for utmerket vertskap og service. Kulturbonde Øystein Rudi er selv musiker, og har med fela som instrument vunnet fire Spelemannspriser i klassa folkemusikk og landskappleiken tre ganger. "Takk for tilskipinga av ein herleg konsert i eit fantastisk gardstun. Dette som døkk er i ferd med å få til er mest ikkje til å tru ! Nok ein gong takk for storarta innsats for bygdelivet!" Storm Øyen, Folldal

Konserter

GUDBRANDSFEST

Rudi Gard | Sør-Fron
28. September

Les mer
Billett

Veibeskrivelse

Nina og Øystein er vertskap på Rudi Gard. Vi gler oss stort over å få ta imot folk i gardstunet og at Rudi er ein møteplass for glede og felles opplevingar.

Vi er heldige å vera 4 generasjonar som bor saman på garden, og både yngre og eldre generasjonar tek del i drifta.
Vi er stolte over ein fantastisk gjeng av tilsette som trår til når folk kjem til gards, og i tillegg er lag og foreninger med i gjennomføringa av store arrangement på Rudi Gard.