Aanekre Gard

Overnatting, mat og opplevelser av topp kvalitet! Vertskapet på Aanekre gard har gjort den draumen til sin kvardag. Hjå Marita og Eskil er garden stort sett full med folk, dyr og aktivitetar, enten det er i regi at deira opplevingsbedrift «Eventyrlige opplevelser» eller i privat samanheng. Det er rett og slett ein livat gard som Gudbrandsdal Musikkfest gler seg til å vere med og fylle med musikk.

Då Marita overtok garden i 2003 var det produksjon av svinekjøtt, egg og gras som var hovedgeskjeften. Med ønsket om å skape eigne arbeidsplassar, og sjølsagt fylle garden med enda fleire folk, vart garden i 2007 ein del av «Inn på tunet» der elevar fer kombinere tradisjonell utdanninga med praktisk gardsarbeid. Dette gav grobotn for ytterlegare idear og utvikling, og i 2019 vart «Eventyrlige opplevelser» ein realitet med aktivitetar og overnatting som spring ut i frå Marita og Eskil sin visjon om å skape ekte opplevingar tett på naturen. Her kan du overnatte i ei hotellseng i lyngen, eit hotellrom i skogen, eit svevetelt blant tretoppane eller i eit flytetelt på vatnet.

Den 1. oktober åpner Marita og Eskil låvedørene på vidt gap og inviterar venner, bygdafolk og tilreisande gjestar på ope gard.

Velkomen til musikkfest på Aanekre!

 

Marita og Eskil

Eventyrlige opplevelser drømmer vi om at skal bli møter mellom mennesker i naturen, høy standard, opplevelser og en overnatting bygget opp av bærekraftige materialer og råvarer, der samling rundt bålet setter spor og gir varige minner. Hjemmebakt brød og rørt jordbær. Som i barndommen, enkelt men skikkelig! Vi skal arbeid for å levere en unik kombinasjon av opplevelse, mat og overnatting til våre gjester. Vi drømmer om å dele noe meningsfullt, noe ekte, naturlig, spennende og gøy. Senger med hotellstandard i naturen. En planlagt reise, som skal gi våre besøkende trygghet om at vi har tenkt på alt. Noen skal klatre opp for å legge seg i et svevetelt, andre kryper under dundyna i en deilig seng, plassert mellom noen trær og noen får muligheten til å benytte vårt helt splunka nye flyttbare hotellrom i massiv tre. Hvor kult er ikke det tenker vi! Tenk om noen hadde lagd en sånn camp til oss, in our dreams tenkte vi. Aha! In our dreams! Velkome te gards! - Marita og Eskil

Konserter