06 oktober

Gastronomisk forspill // kjøkkensjef Wenche Kvebu // Aasmund Nordstoga m.fl.

Øl-brassiert lammeskank med fin musikk som tilbehør.

Festmåltid med smaksrike lam direkte fra beite i gudbrandsdalske fjell og kulturlandskap. Lammet er langtidskokt i Rudi-øl, og serveres med stappe av mandelpotet, smaksrike ferske rotgrønnsaker fra Gudbrandsdalen og himmelsk saus fra kjøkkensjef Wenche Kvebu. Med kaffe, dessert av det beste årstida byr på – og musikalske innslag under middagen ved Aasmund Nordstoga & Åsmund Reistad og Mons Michael Thommessen. Den perfekte oppvarminga til festkonserten som begynner kl 20 på Rudi Gard (eget arrangement).

Velkommen til gards!

Flere konserter

Gastronomisk forspill // kjøkkensjef Wenche Kvebu // Aasmund Nordstoga m.fl.
01 oktober 00:00

Billett

Etterspell // Kål // Øl // Gode spelemenn

Rudi Gard – Sør-Fron
12 oktober 22:00

Les Mer
Gratis

Trondheimsolistene Kvartett // Aslak Brimi // Geir Marius Thorud

Venabygd Fjellkapell
11 oktober 19:00

Les Mer
Billett