06 oktober

Gastronomisk forspill // kjøkkensjef Wenche Kvebu // Aasmund Nordstoga m.fl.

Øl-brassiert lammeskank med fin musikk som tilbehør.

Festmåltid med smaksrike lam direkte fra beite i gudbrandsdalske fjell og kulturlandskap. Lammet er langtidskokt i Rudi-øl, og serveres med stappe av mandelpotet, smaksrike ferske rotgrønnsaker fra Gudbrandsdalen og himmelsk saus fra kjøkkensjef Wenche Kvebu. Med kaffe, dessert av det beste årstida byr på – og musikalske innslag under middagen ved Aasmund Nordstoga & Åsmund Reistad og Mons Michael Thommessen. Den perfekte oppvarminga til festkonserten som begynner kl 20 på Rudi Gard (eget arrangement).

Velkommen til gards!

Flere konserter

Midtli & Lie // Dalheim & Tønder // Trondheimsolistene Kvartett

Dovre Kirke
09 oktober 19:00

Les Mer
Billett

Trondheimsolistene Kvartett // Aslak Brimi // Geir Marius Thorud

Venabygd Fjellkapell
10 oktober 19:00

Les Mer
Billett

MUSIKKFESTBRYLLUP // Tellefsen // Bjerkestrand // Rudi & Lie // Schulga

Sør-Fron kirke
12 oktober 13:00

Les Mer
Gratis