06 oktober

Gastronomisk forspill // kjøkkensjef Wenche Kvebu // Aasmund Nordstoga m.fl.

Øl-brassiert lammeskank med fin musikk som tilbehør.

Festmåltid med smaksrike lam direkte fra beite i gudbrandsdalske fjell og kulturlandskap. Lammet er langtidskokt i Rudi-øl, og serveres med stappe av mandelpotet, smaksrike ferske rotgrønnsaker fra Gudbrandsdalen og himmelsk saus fra kjøkkensjef Wenche Kvebu. Med kaffe, dessert av det beste årstida byr på – og musikalske innslag under middagen ved Aasmund Nordstoga & Åsmund Reistad og Mons Michael Thommessen. Den perfekte oppvarminga til festkonserten som begynner kl 20 på Rudi Gard (eget arrangement).

Velkommen til gards!

Flere konserter

MUSIKKFESTBRYLLUP // Tellefsen // Bjerkestrand // Rudi & Lie // Schulga

Sør-Fron kirke
10 oktober 13:00

Les Mer
Gratis

Fjelltapas med musikk og omvisning

Skåbu Fjellhotell
08 oktober 17:00

Les Mer
Billett

Gastronomisk forspill // kjøkkensjef Wenche Kvebu // Aasmund Nordstoga m.fl.
01 oktober 00:00

Billett